perjantai 8. marraskuuta 2013

Salsa


Vein illanviettoon pikkusuolaisia sekä kotitekoista guacamolea ja salsaa. Olen aina rakastanut mössöjä ja onnekseni niitä on todella helppo itse valmistaa. Kun kerran on itse tehnyt hummusta, tapenadea tai muita sotkuja, ei tulisi enää mieleenkään ostaa niitä valmiina. Kotitekoinen salsa on raikkaiden ja terävien makujen ilotulitus. Oikeasti. Kokeile vaikka.

Salsa

3 kypsää tomaattia
kourallinen korianteria
1 punasipuli
1 valkosipulin kynsi
1/2 chilipalko
1/2 limen mehu
suolaa
pippuria

Hienonna tomaatit ja korianteri karkeaksi hakkelukseksi ja mausta limemehulla, suolalla ja pippurilla. Halutessasi voit valuttaa tomaattisilpun, ennen kuin sotket sen muihin aineisiin. Tarjoile esim. tortillasipsien tai juustotäytteisten paahdettujen juustotortillojen kera.


Homemade salsa is so delicious! Just chop up and combine 3 tomatoes, 1 onion, a handful of cilantro, 1 clove of garlic and 1/2 a chili. Add in lime juice (about 1/2 lime), salt and pepper. 

-ioanna-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti