perjantai 29. marraskuuta 2013

Sen pituinen se


Tämä on blogimme viimeinen postaus.
Onpa dramaattista. Onneksi syyt eivät juurikaan ole.

Tapahtui kerran vahingossa todella tapahtui kerran vahingossa – vailla rakennetta ja suuntaa, ilman sen suurempaa suunnitelmallisuutta. Kun Bossaliina suljettiin, halusimme jatkaa yhdessä tekemistä ja mukavien asioiden jakamista. Olemme nauttineet blogin pitämisestä suunnattomasti, mutta ajan ja johdonmukaisuuden puute painaa (kunnon kamerasta tai kuvaus- ja kuvankäsittelytaidoista puhumattakaan). Käytännön syistä blogista on tullut ennemmän jaettu kuin yhteinen projekti eikä se koskaan ollut tarkoituksemme.


Syksy on ollut vaikea ja tuonut mukanaan suuria suruja ja pieniä iloja. Vaikka ikävät uutiset ympäröivät, on tilanteessa jotain hyvääkin: silloin omat arvot ja haaveet selkeytyvät. Tiedämme tarkemmin, mitä todella haluamme ja mitä meidän on tehtävä tavoitteet saavutettavaksemme. Alamme myös vihdoin ymmärtämään, miten aika toimii. Lähinnä, että sitä on liian vähän ja se kulkee liian nopeasti ja siksi emme yksinkertaisesti pysty kaikkeen. "You can do anything, but you can't do everything," joku fiksu joskus sanoi.Joten toistaiseksi tiemme erkanevat, mutta toivottavasti tapaamme jälleen. Niinpä sanomme hyvästin sijaan näkemiin.

Näkemiin ja kiitos.

Pus!
ioanna & annu

PS. Jos hyvät reseptit, kauniit asiat ja kivat jutut kiinnostavat, voit seurata meitä Pinterestissä nimillä Ioanna M. ja Anna-Mari Taipalus.


This is our last post. We've enjoyed this blog, but it's time to concentrate on achieving big goals now. We hope it's not goodbye so we're switching our farewells to an "Until we meet again friend!". And thank you for the ride. It's been a blast.

ioanna & annu

PS If you're interested in delicious recipes, beautiful things and fun stuff, you can find us on Pinterest as Ioanna M. and Anna-Mari Taipalus!

1 kommentti: