perjantai 13. heinäkuuta 2012

Lempiruokaa jokirannassa

Jos minut tuntee ja on vähääkään tätä blogia selaillut, tietää, että minä pidän sushista. Ja koska olen varsinainen hedonisti ja mielihalujeni juoksutettavana kuin päätön kana, ovat sanani taas senmukaiset. Eli sushia on tullut syötyä. Mutta ei missä tahansa paikassa.


Sillä sen lisäksi, että ahdoin suuhuni tuota jumalaista herkkua, sain samalla ihastella kaunista kesäiltaa ulkona, Aurajoen liplatellessa vieressä. Voiko parempaa ollakaan! Ei, ei voi, sen voin sanoa! Kyseessä on Happeningin nerokas pop up -ravintola, jossa saa heinäkuun ajan nauttia sushista ja skumpasta ulkosalla, jokirannassa, poissa liikenteen melusta.

Kun nyt kesä on minun (ja minä sen), olen autuas saadessani imeä itseeni kaikki valonsäteet. Ihmiset ovat kauniimpia kuin ennen, talojen väritys ei näytä niin harmaalta kuin talvisin ja kauppatorikin on jopa siedettävä ureaisine hökkeleineen ja hampurilaistuoksuineen (onneksi siellä ovat torimyyjät!). Lättänä naamani virnuaa onnesta!

Mutta koska kaiken kivan tekeminen on mukavampaa toisten kanssa kuin yksin, olin onnekas saadessani taas mitä parhainta seuraa. Suu täynnä lempiherkkua, korvissa ystävien jorina ja silmissä pelkät hevosenkengät, niin kyllä sillä tällainen vanha pessimisti-gootti vaihtoi keveämpiin aatoksiin. Oi, onni!


I have been telling everybody that I love sushi. And here we go again, same story again and again. But! This time I ate my sushi outside! In sunshine! With good friends and sparkling wine! Behind this marvellous idea is firm called Happening and it's pop up restaurant. It is going to be in the riverside for this month. What a great idea to give my favourite food in evening sun. Loving it!

-annu-

1 kommentti: