lauantai 30. maaliskuuta 2013

Letille!

Kuva täältä.
Olen innostunut letittämisestä. Erityisesti pään kiertävästä rinkelipullan näköisestä, jota ystäväni kutsui pääkypäräksi ja toinen itäsaksalaisen kaljatarjoilijan tukkatyyliksi. Kypärä tai kolpakon kolistelija, ei haittaa!

Yllä olevan letin haluaisin oppia tekemään. Kuitenkin kun hiukseni ovat vielä niin lyhyet, voi kyseisen letin teko olla ilman lakkaa ja pinnikasaa hankalaa.

Kuva täältä.
Kun tukkavärini on nyt hyvin lähellä omaa aitoa hiusväriäni, näyttävät kunnon vanhanajan letit siinä mielestäni kauniilta. Ja kun niitä lettejä on tehnyt harva se päivä, ei letittäminen ole enää kovin vaikeaa, vaikka kädet ovat solmussa niskassa. Suuntavaistoton pääni on alkanut ymmärtää letittämisen päälle.

Kuva täältä.
Mikä parasta, letti ei vaadi kovin pitkää tukkaa ja letillä hiukset näyttävät todellista pidemmiltä. Usein nukun letti päässä ja aamulla suin villiintyneet karvat ojennukseen. Helppoa huolenpitoa!

-annu-

I love braids. I braid my hair quite a lot so it's not that difficult anymore. My hair isn't long but thankfully, it doesn't need to be. Braiding makes it look longer. I often sleep with my hair on a braid and just tidy it up in the morning. Nice and easy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti