tiistai 10. tammikuuta 2012

Pää täynnä vaaleanpunaista rakkautta

Otsikkoni voi olla harhaanjohtava, myönnän. Mutta kuitenkin niin totta. Olen löytänyt taivaallisen hoitoaineen, Davinesin Loven. Vaaleanpunainen ihanuus on vaalennettujen ja muutenkin takkuuntumishaluisten hiusteni pelastus. Kokeilin saman sarjan shampoota, mutta se ei päälleni sopinut. Nämä tuotteet kun sisältävät hivenen silikonia, joten herkkä nahkani sai siitä aihetta moitteeseen.

Kattoikkuna toimi kuvauspaikkana, kun joka paikassa on niin pimeää. Huoh.
 Hoitoaineessa on käytetty rohtopurasruohon siemenistä puristettua öljyä, joka on hyvin gammalinoleenihappopitoinen. Se estää takkuuntumista.

Pidän purnukan yksinkertaisuudesta. Aivan tavallinen muovitörppö, jonka reunaa koristaa simppeli tarra. Jos olisin viitseliäs, voisin jopa käyttää purkkia uudelleen jollekin muulle tökötille.

En ole kuitenkaan löytänyt itselleni hyvää shampoota. Ja kyllä, olen kokeillut eri tuotteita apteekin hyllyltä kampaamoshampoihin, onnistumatta. Päänahkani on harvinaisen ongelmallinen. Olen liottanut sitä öljyissä, käynyt haudehoidoissa, pessyt pelkällä kosteusvoiteella (tämän neuvon sain joltain atoopikolta).. Aina jostain kutiaa, kuivuu, kiristää, rahisee. Ehkä hiusten vaalentaminen tai värjääminen pitäisi lopettaa tyystin, mutta siitä ilosta en aio luopua. Kahden kuukauden välein istahdan kampaajani käsittelyyn vaikka pistäisin likoon viimeiset roposeni. Tukkani juurikasvua vaalennetaan aina hitusen ja sitä en uskaltaisi edes yrittää kotona itse. Sitä paitsi, ostan vähillä rahoillani mieluummin palveluja kuin kotiin lisää krääsää. (Opettelen harkitsevaa ostamista, sillä kotimme on uhkaavan täynnä kaikkea turhaa.)

Mutta nyt, minä ja rahiseva (mutta silkkinen) pääni kuuntelemme tätä ja odotamme shampoovinkkejänne.
Ihanaa, talvista viikkoa murut!

3 kommenttia:

 1. Mä ostin taannoin ihan randomisti The Body Shopin Rainforest Shine shampoon ja se yllätti positiivisesti! Mun hiukset on suht helpot ja päänahka kutiaa vain silloin tällöin, Rainforest Shine saa suortuvat tuntumaan puhtailta muttei liukkailta eikä nahkakaan ole valittanut. :)

  Tuota Davinesia pitäis kyllä joskus testata, mistä niitä mahtaa Turussa saada hankittua?

  VastaaPoista
 2. Oletko kokeillut Urtekramin tuotteita? Punapäisenä käytän Urtekramin Henna -shampoota ja on oikein hyvin toiminut (olen siis myös tuollainen atooppinen tapaus :D). <3 Ja sitä saapi Ruohonjuuresta ja muistaakseni Sokoksellakin olisi noita..

  VastaaPoista
 3. Kiitos vinkeistä, ihanat!
  Jose: Davinesia ostan Maariankadun Pop In -kampaamosta. En tiedä löytyykö muualta, sieltä ainakin! :) Ja kiitos vinkistä, tuota shampoota en olekaan vielä kokeillut.. jospa tärppäisi ja pääni olisi onnellinen? Ostan ja kerron miten käy! :)
  Suona: Mielestäni Urtekram on ollut käytössä.. Pitäisi nähdä puteli, niin voisin sanoa varmasti. Kirjoitan tämänkin kalenteriin, niin tiedän mitä haeskella! :)

  VastaaPoista