sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Sunnuntaiaamuna


Sunnuntaisin keitän ison kupin kahvia ja kaadan sen kauniiseen kuppiin. Asetun sohvalle ja sujautan jalkani viltin alle lämpimään. Syön aamupalaani toista tuntia jokaista suupalallista kunnioittaen ja luen jotain, joka kirjoitettu ajatuksella ja kuvitettu taidolla. Satunnaisesti pesukoneen tai yhä nukkuvan murun kotoisat myllerrysäänet kantautuvat korviini.

Tiedän, että tukkani on likainen, kaupassa olisi käytävä ja sähköpostissa odottaa homma jos toinenkin. Mutta ei sen väliä. Juuri nyt täällä peiton alla kananmunavoileivän ja kuukausiliitteen kanssa on hyvä olla.

Vähän aikaa vielä.


On Sunday morning I like to make a big cup of coffee, crawl under the cozy wool blanket on my couch, savor my breakfast for hours and enjoy some good writing. Now and then I'll hear the low murmur of the washing machine or a sleepy someone as they turn lazily. I know I need to take a shower, go to the grocery store and answer my e-mails but right now I'm thoroughly enjoying my egg sandwich and magazine. So maybe I'll just stay here a little bit longer, ok?

-ioanna-

1 kommentti:

  1. Juuri noin Ioanna... nauti rauhassa kun kerrankin saat!!!

    VastaaPoista