perjantai 16. maaliskuuta 2012

Pukuleikkejä ja myyntihommia

Olimme tuuraamassa Fab Vintage -putiikin pitäjää, ihanaa Arjaa viime lauantaina, kun hän sairasteli kotona. Ja voi pojat, kuinka hauskaa meillä olikaan! Emme sentään sännänneet kokeilemaan kaikkia kolttuja päällemme, mutta puimme mallinukelle vaatteita sitäkin enemmän. Arjan liikkeestä löytyy aina jokin aarre mukaan, olen esimerkiksi ostanut sieltä monta laukkua. Mutta koska laukkuja pursuaa kotimme jokaisesta kaapista, yritän hillitä ostohimoani. Mutta kai sitä voi kuitenkin ostaa vaikka lasit?
 


Pääsen tuuraamaan Arjaa huomisesta lähtien neljäksi päiväksi, kun hän lähtee ansaitulle lomalle. Olen enemmän kuin innoissani! Tulkaa moikkaamaan ja ostamaan putiikki tyhjäksi! Tai edes juomaan kanssani kahvia, sitä on liikkeessä aina tarjolla. Ehkä voisin leipoa jotain hyvyyttä kahvin seuraksi myös?

-annu-

Ioanna on oiva myyjätär.


Jos eivät vaatteet kiinnosta, niin elokuviakin löytyy!

Ioanna c-kasettinsa kanssa etsivät kenttää.


Me and Ioanna had a chance to cover Fab Vintage -shop's owner Arja while she was sick last saturday. Oh boy, we had fun! We tried not to dress ourselves with all the nice clothes. And we also tried not to buy all the nice bags! I have bought several (too many, says my husband) vintagebags from there. Now I just focused on selling. I am going to be there from tomorrow till wednesday while Arja is on vacation. Come to the shop, I am gonna serve coffee and maybe some cookies!


-annu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti