keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Suomesta laulu, Japanista ähky

Valtasimme Ioannan sohvan katsoaksemme Voice of Finlandia. Ja kas, mitä muutakaan söimme kuin sushia! Ioanna oli tehnyt kaiken valmiiksi, joten minun ei tarvinnut kuin aukoa suutani (olen siinä kamalan hyvä). Ja taas kysyn tätä; voiko olla mitään parempaa kuin sushi?Ja voiko olla mitään parempaa musiikkiohjelmaa kuin Voice of Finland? Sitä katsoo mielellään, en kestä myötähäpeää aiheuttavia, ihmisiä nolaavia ohjelmia. Jaksoista ulos tippuvia ihmisiä ei haukuta vaan kannustetaan jatkamaan. Valmentajat ovat myös valloittaneet sydämeni, ennen en pitänyt kenestäkään muusta kuin Mikesta. Olisi hauskaa mennä Logomoon seuraamaan ohjelmaa livenä. Kaiketi liput ovat jo loppuunmyytyjä, mutta aina voi yrittää?

Jos Logomoon asti ei pääse, omalla tai toisen sohvalla saa nauttia ohjelmasta telkkarin välityksellä, mikä sekin on osoittautunut vallan hyväksi tunnelman välittäjäksi. Perjantaina taas, ja ehkä sushiakin..?

-annu-

I went to Ioanna's home to watch Voice of Finland. Ioanna had made sushi (of course! We love it!). So all I needed to do was to open my mouth and enjoy. Is there anything better than sushi?
And is there anything better musicshow than Voice of Finland? Singers are great and coaches too. It is nice to watch people who are talented, and people who encourage them to keep on singing even though some of them have to leave the show. I would like to go to Logomo and see show live, but our tv is also good enough. Next show comes on friday. Maybe it is sushitime again..?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti