torstai 29. maaliskuuta 2012

Korvissa soi!

Ihmiset kohkaavat Facebookissa taivaalta ripsivästä lumesta. Mutta kas, yläilmoissa on nähtävästi Turun kokoinen aukko ja sieltä tänne tulvii toisinaan lempeää valoa. Pihamme kilometrinkorkuiset kinokset ovat enää säälittävät, pienet läjät hiekkalaatikon nurkilla.

Olen yskinyt katupölyä onnellisena. Katsellut kesäkenkiä ja vaihtanut verhot. Ja kuunnellut aivan ihanaa musiikkia, koska tämä kevät on jotenkin suunnattoman ihana. Jotta imelyyteni ei jäisi vain turhaksi löpinäksi, jaan kanssanne tämän keväiset biisisuosikkini. Ne eivät välttämättä ole mitään uusia ralleja, mutta juuri sopivia tähän vuodenaikaan. Mielestäni. Mutta minä voin olla myös väärässä. Ioanna on väittänyt, että The Smiths on masentavaa, minusta päinvastoin. Näin ne korvat puhuvat eri kieliä.

Lana Del Ray: Video GamesKuulin Lanasta Ioannalta. Ja olimme heti, kerrankin, samaa mieltä. Mieleemme nousi ajomatka avoautolla Jenkkien läpi, paahtava aurinko, hiljaiset huoltoasemat, pitkä, suora tie. Olen kuunnellut tätä ja muitakin samaisen artistin kappaleita kerta toisensa jälkeen, kyllästymättä. Mikä samettinen ääni! Ja sanat! Sulan!

Serenades: Birds


Tämän laulun soidessa kasvan kaksikymmentä senttiä ja voin lähes tulkoon mitä vain. Voitokkaan olon tuottava routsalainen duo tuli vastaani Spotifyssä siellä jotakin etsiessäni ja eksyessäni. Hyvin eksytty!

France Gall: Frankenstein


Ystäväni Sanna soitti tämän minulle viime viikonloppuna, kun hippasimme luonani. France Gall on tuttu vanhan euroviisubiisin Poupee De Cire Poupee De Son myötä, mutta Frankenstein oli uutta korvilleni. Sekopäinen, hulvaton ja silti niin kiltti. Sitä mitä keväänkin odotan olevan.

The Verve: Bitter Sweet SymphonyTätä parempaa tallausbiisiä ei ole olemassakaan. Voin käsi sydämellä vannoa, että kuuntelen tätä vielä kiikkustuolissakin. Voimaa ja uhmaa ja meille käy hyvin, kun uskalletaan -oloa! Jee! Oi, kevät! Oi, ihmiset! Pakahdun!

-annu-

There is a hole in the sky upon Turku. Every other place keeps getting a bit of snow, but we don't. Oh joy,  I'm so happy about this spring! I have been listening to "spring song's", which take me even higher up from the ground. Listen to Lana Del Ray and her beautiful voice. I have been listening to Video Games almost every day and while I do, I am dreaming about driving through the USA with my friends.
Serenades is a lovely, Swedish band. Song Birds give me some extra power. The same goes for Verve's Bitter Sweet Symphony. It is still my favourite after all these years! I promise that it will be my favourite even when I'm at my oldest.
France Gall's song is weird and happy at the same time. That's what I'm hoping for this spring! 
Woops, the weather person said it will snow on Saturday. But not in Turku, please..?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti