perjantai 18. tammikuuta 2013

Ruusukaalilisuke

Ennen...
Joulukuussa syöpöttely meni melko överiksi, joten kuten tuhannet muutkin olen alkuvuodesta koettanut hiukan keventää. Salaatit ovat ihania, mutta kylmällä ilmalla kaipaan lämmintä ja pehmeää ruokaa, kuten patoja ja soseita ja muusseja ja vuokia. Ne lämmittävät sisältä päin.

Niinpä rosamundat vaihtuivat ruusuukaalipussiin ja karjalanpaisti sai uuden kaverin.
Ohje on mitä yksinkertaisin: kaada ruusukaalit uunivuokaan, lorauta päälle oliiviöljyä, ripottele joukkoon merisuolaa sekä pippuria, sekoita ja paista uunissa 200°C 45–60 minuuttia välillä pari kertaa sekoittaen. Mitä pidempään kaaliset ovat uunissa, sitä pehmeimmiksi (ja värittömämmiksi) ne muuttuvat.


Like most people, I overdid it in December and now it's definately time to try and eat a bit lighter. Here's an easy and delicious side to go with your chicken, steak or pot roast: roasted brussel sprouts.

Just place the sprouts in an oven dish, drizzle with olive oil, sprinkle with sea salt and crushed black pepper and bake for 45 to 60 minutes in 200°C. You might want to shuffle them around with a spoon a few times just to make sure they cook evenly. The longer you roast them for the softer they'll be. It's the perfect light comfort food. Yum.

-ioanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti