torstai 7. kesäkuuta 2012

Retrobot on meidän oma putiikki


Täällä blogissa on ollut viime aikoina valitettavan hiljaista. Se johtuu siitä, että entisessä Kaasu Virtasen liiketilassa Rautatiepuiston kupeessa on käynyt vilske! Toden totta, minä ja Annu sekä ystävämme Mertta (Bossaliinan tiskin takaa hänkin) olemme koko kevään pystyttäneet omaa second hand -puotiamme osoitteeseen Läntinen Pitkäkatu 24. Ja avajaiset ovat tänään!

Uunituoreet yrittäjät maistraatin hississä.
Homma alkoi siitä, että tuurasimme Annun kanssa Arjaa Fab Vintagessa maaliskuussa. Siellä oli niin kovin mukavaa, että aloimme tuumia, millaista olisi perustaa ja pyörittää omaa putiikkia – olemmehan aina rakastaneet vanhoja tavaroita ja tarinoita niiden takana. Seuraavana päivänä näimme Merttaa sushi-illallisen merkeissä ja hänkin innostui ajatuksesta. Ja tässä sitä nyt ollaan. Voi miten jännää! Retrobotilla on oma blogi, joka keskittyy puotiin, tuotteisiin, kierrätystavaraan, muotiin yms. Tällä puolella höpötämme pääasiassa muusta elämästä, vaikka aika ajoin se tietysti liittyy yritykseemme.

Olemme putiikistamme ihan intona! Voi miten jännää taas.

Our blog has been a bit quiet lately, but there's a good reason for it – myself, Annu and Mertta (who used to work at Bossaliina) are opening our very own second hand -shop today at five! Retrobot is situated across the railway station park at Läntinen Pitkäkatu 24 and we'd love for you to pop by! How exciting!


-ioanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti