torstai 21. helmikuuta 2013

YöpöytäÄitini vanha tuoli toimi yöpöytänäni pitkään. Tai oikeastaan se ei toiminut lainkaan, sillä pehmustettu istuin oli epävakaa alusta lampulle ja istuintaso oli epäkäytännöllisen korkealla lattialla lepäävään sänkyymme nähden. Kun jälleen kerran onnistuin unissani yöllä kaatamaan lampun päälleni, päätin keksiä yöpöytäni uudelleen.

Maalasin äidin vintiltä löydetyt vanhat limukorit joskus aikoinaan valkoisiksi ja pinosin niistä hyllyn keittiöön. Hain yhden puukorin yöpöydäksi ja se toimii paremmin kuin hyvin. Yksinkertainen ja käytännöllinen. Ja toistaiseksi yöllisistä valaisinkamppailuista ei ole ollut tietoakaan.

My previous side table was an old padded chair. The padding was an unstable surface for my lamp and it was too high all together as our bed is low on the floor. So after once again being hit on the head by a knocked over lamp I decided it was time for a change.

I found these old wooden soda crates in my Mom's attic once, painted them white and piled them into a shelves in the kitchen. So I just took one of them and turned it into a new bed side table. So far I'm liking it. Simple and practical. And no more mid-night head injuries with lighting appliances.

-ioanna-

2 kommenttia: