perjantai 24. toukokuuta 2013

Guacamole olé!


Suvi suloinen, vihdoin olet täällä! Ja mikäpä olisikaan kesäisempää sapuskaa kuin meksikolainen? Suolaaista, rapeaa, pehmeää ja kirpeää. Ja värikästä! Si!

Guacamole tunnetaan dippinä, mutta sitä kannattaa testata myös kastikkeena ja lisukkeena esim. salaatissa, leivän päällä, hampurilaisen välissä sekä esim. valkoisen kalan tai katkarapujen kera. Parhaan tuloksen saat luonnollisesti kypsistä vihanneksista.


Guacamole

3 avocadoa
2 tomaattia
1 punasipuli
1/2 chilipalko
1 limen mehu
pippuria
herbamarea (tai suolaa)

Sekoita kaikki aineet tasaiseksi mössöksi. Simppeliä ja herkullista.


Summer and mexican cuisine are made for each other. Try this ridiculously easy guacamole as dip, in your hamburger or as salad dressing! Just combine 3 avocados, 2 tomatoes, 1 red onion, 1/2 a chili, juice of a lime, pepper, salt and smooth it into devine yumminess.

-ioanna-


1 kommentti:

  1. Heräsin tänään guacamolehimoon :D Ja nyt näin sit tämän... pitää ehkä päästä sörssäilemään jossain vaiheessa viikonloppua :)

    Ps. Ihanimmista ihanin blogi teillä!

    VastaaPoista