perjantai 10. toukokuuta 2013

Pizzakolmiot


Mitä tapahtuu, kun lehtitaikinaan käärii tomaattikastiketta, mozzarellaa sekä oreganoa ja paistaa koko komeuden uunissa? Syntyy pasteija, joka maistuu pitsalta. Eikö ole loistoidea? Me popsimme näitä vappupiknikillä, mutta ne sopivat aivan yhtä hyvin leffailtaan tai tarjoiltavaksi kemuihin.

Pizzakolmiot

1 pkt lehtitaikinalevyjä
1 prk tomaattipyre
1 dl tomaattipohjaista pastakastiketta (esim. Barillan Arabbiata)
2 mozzarellapalloa
oreganoa
kananmunaa voiteluun

Leikkaa lehtitaikinat puoliksi kahdeksi neliöksi. Sekoita tomaattipyre ja -kastike tasaiseksi ja levitä sitä levyille niukasti ja niin, että levyn reunat jäävät kuiviksi. ripottele päälle oreganoa ja revi neliön keskelle hiukan mozzarellaa. Taita taikina kulmasta kulmaan kolmioksi ja painele reunat tiukasti kiinni haarukalla. Voitele munalla ja ripottele päälle vielä oreganoa. Paista 200°C n. 15 min, kunnes kolmiot ovat kullanruskeita. Buon appetito!
Have you tried making pizza-bites? They're yummy and really easy to make. I used ready pastry that I cut into squares. First I spread a little marinara sauce in the middle of each square, sprinkled some oregano on top and tore a bit of mozzarella in the middle. Then I folded the squares into triangles, pinched the sides together tight with a fork, brushed the pastries with egg wash and sprinkled oregano on top. 200°C for 15 minutes is all it takes! 

-ioanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti