keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Kahvia ja kirjoja
Ravintolapäivänä suuntasin Omituisiin Opuksiin. Koska mikään ei ole niin hyvä yhdistelmä kuin kirjat ja herkut.


Omituiset Opukset on tullut minulle rakkaaksi kirjakaupaksi, sillä sen omistajatar on mitä ihanin. Ja hyllyt ovat aina mysteerejä täynnä. Jos on hakemassa jotakin tiettyä kirjaa, voi siitä jättää tiedot Opusten Leealle ja hän ottaa yhteyttä, kun kirja tulee vastaan (jos sitä ei hyllyssä siis ole). Kätevää palvelua!

Omituiset Opukset tuoksuu vanhoilta kirjoilta, se on mielestäni ihana tuoksu. Mutta hyllyt ovat siistissä järjestyksessä. Kun tiedän mitä kirjaa etsin, se löytyy helposti. Ei siis välttämättä tarvitse koluta kaikkia hyllyjä yhtä opusta etsien vaikka kirjojen plärääminen onkin ihanaa puuhaa.

Omituisten Opusten Leean sulokas lettitukka.Mertan nahkahamonen. 

Keuhkojen vieressä.
Ja ne herkut! Ravintolapäivä on nykyään aika usein, mikä on minusta ihan hyvä asia. Herkkujen syöminen kirjojen välissä on parasta!

Jos siis kaipaat kirjaa, rauhallista sopukkaa, persoonallista putiikkia ja hyvää palvelua, mene Omituisiin Opuksiin. Siellä voi sukeltaa ajattomaan tilaan, hypätä tarinoihin, koskea kuluneen kirjan kantta ja miettiä kenelle kirja on aiemmin kuulunut. Ja ne kaikki kirjat!


-annu-

I went to Omituiset Opukset, which is a second hand shop for books. Because of Restaurant Day there were cakes and coffee to eat and drink during looking at the beautiful and interesting shop. I recommend Omituiset Opukset! It is the sweetest shop!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti