lauantai 13. heinäkuuta 2013

Karua sushia


Kävin ystäväni kanssa tutustumassa Karu Izakayaan, uuteen japanilaiseen ravintolaan. Suomalaiset nuoret miehet ovat vastikään perustaneet tämän paikan ja täytyy sanoa, että hyvältä näytti. Minimalistinen miljöö, kauniit vaaleat huonekalut, rosoiset tummat seinät ja ikkunoista tulviva valo toivat tilaan hienoa kontrastia ja juuri sellaista Japani-fiilistä, joka on Turusta puuttunut tyystin. Tosin Yasukon Keittiö on myös kaikessa rauhallisuudessaan ihana.

Ja sitten se menu! Ensin en ymmärtänyt mitään vaikka olen sushia ahtanut itseeni luvattomankin paljon. Mutta hätää ei paikassa tarvitse kärsiä, sillä palvelu on kärsivällistä ja aulista. Saimme hyvän selonteon miten rakentaa omat annoksemme kaikesta kirjosta. Se onkin paikan erityisbonus, sillä pieniä annoksia yhdistelemällä voi kokeilla paljon erilaisia japanilaisia herkkuja.

Viinit ovat pientuottajien viinejä, mikä on sekin aina plussaa.


Kaikista köyhimmällä hetkellään en voi paikkaa suositella. Hinnat ovat ravintolahintoja ja niin kuuluu ollakin. Sillä kun syömisen makuun pääsee, ei voi olla ottamatta hieman lisää ja lisää. Kun kukkaron nyörit voi taas avata sepposen selälleen, menen varmasti uudelleen. Mutta lounaalle voi marssia sitäkin useammin, jolloin hinnat ovat peruslounashintoja.

Mieluummin vähennän ketjupaikoissa luuhaamista ja säästän hieman, että pääsen pieniin ja erityisiin paikkoihin, jotta tällaiset paikat eivät katoaisi katukuvasta. Annetaan pojille hommia!

Tutustu ravintolaan ennalta heidän sivuillaan: http://www.ravintolakaru.fi

-annu-

I went to Karu Izakaya, it is a new japanese restaurant here in Turku. It is all about sushi and I loved it! Go and try! Aurakatu 3. http://www.ravintolakaru.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti