torstai 19. syyskuuta 2013

Munakoisokkaat


Perhaat keksinnöt ovat vahinkoja. Munokoisokkaani lukeutuvat ehdottomasti "hups-tulipa-mieletöntä"-kategoriaan. Ne syntyivät nälästä, kiireestä ja jämistä, mutta vastaisuudessa valmistan niitä varmasti myös aikomuksella.

Munakoisokkaat (pellillinen)

Munakoiso viipaloituna (n. 1 cm paksuisia paloja)
1 rkl oliiviöljyä
n. 2 dl tomaattikastiketta (esim. pastakastikkeen tai pizzakastikkeen jämiä)
1/2 kesäkurpitsa ohuina siivuina
pepperonisiivuja
juustoraastetta
oreganoa

Levitä munakoisoviipaleet leivinpaperin päälle pellille. Sudi siivut öljyllä. Levitä tomaattikastiketta siivuille ja sitten kesäkurpitsat ja pepperonit. Ripottele päälle juustoraastetta ja oreganoa. Paista 175 °C n. 10 minuuttia.

Täytteeksi voi lastata oikeastaan mitä vain. Think pizza. Passaa hyvin alkupaloiksi tai välipaloiksi. Tai jos on kova nälkä, koko pellillisen voi ilmeisesti syödä yksin.I made the best dish kind of by accident. I was inspired by hunger, hurry, lazyness and leftovers. Basically I made tiny pizzas on eggplant slices instead of dough. So just slice up your eggplant, brush a little olive oil on the slices, pile on yummy fillings, top off with grated cheese and oregano and bake in the oven 175 °C for 10 minutes. It's the perfect starter, snack of finger food. Or if your famished, you can just devour the whole tray.

-ioanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti