torstai 19. syyskuuta 2013

Munakoisokkaat


Perhaat keksinnöt ovat vahinkoja. Munokoisokkaani lukeutuvat ehdottomasti "hups-tulipa-mieletöntä"-kategoriaan. Ne syntyivät nälästä, kiireestä ja jämistä, mutta vastaisuudessa valmistan niitä varmasti myös aikomuksella.

Munakoisokkaat (pellillinen)

Munakoiso viipaloituna (n. 1 cm paksuisia paloja)
1 rkl oliiviöljyä
n. 2 dl tomaattikastiketta (esim. pastakastikkeen tai pizzakastikkeen jämiä)
1/2 kesäkurpitsa ohuina siivuina
pepperonisiivuja
juustoraastetta
oreganoa

Levitä munakoisoviipaleet leivinpaperin päälle pellille. Sudi siivut öljyllä. Levitä tomaattikastiketta siivuille ja sitten kesäkurpitsat ja pepperonit. Ripottele päälle juustoraastetta ja oreganoa. Paista 175 °C n. 10 minuuttia.

Täytteeksi voi lastata oikeastaan mitä vain. Think pizza. Passaa hyvin alkupaloiksi tai välipaloiksi. Tai jos on kova nälkä, koko pellillisen voi ilmeisesti syödä yksin.



I made the best dish kind of by accident. I was inspired by hunger, hurry, lazyness and leftovers. Basically I made tiny pizzas on eggplant slices instead of dough. So just slice up your eggplant, brush a little olive oil on the slices, pile on yummy fillings, top off with grated cheese and oregano and bake in the oven 175 °C for 10 minutes. It's the perfect starter, snack of finger food. Or if your famished, you can just devour the whole tray.

-ioanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti