lauantai 21. syyskuuta 2013

Saunaan!


Saunassa on ihmisen hyvä olla. Siellä murheet ja huolet painuvat hetkeksi lauteiden alle ja keho sekä mieli saavat höllätä.

Meillä on taloyhtiössämme maailman mainioin sauna. Sitä tulee käytettyä aivan luvattoman harvoin. Se on sääli, sillä jokaisen saunakerran jälkeen on niin hitsin hyvä fiilis.
Varasin saunavuoron vain itselleni, kasasin pesuaineet ja naamiot ja eväät ja painelin keskellä kirkasta sunnuntaita saunomaan. Istuin lauteille ja kävin välillä (pyyhkeen kera!) pihalla nuuhkimassa syksyistä ilmaa.

Sunnuntai-sauna on vahvoilla. En pidä viikon päättävästä pyhästä, sunnuntaissa on ollut aina sellainen apea kaiku. Sunnuntai-saunassa saa pestä koko viikon pois ja kun olo on super-raukea, ei jaksa märistä turhista. Sen kun vain menee sohvalle pötköttämään ja on vain!

Omatekoinen kuorintavoide kosteusvoiteesta ja merisuolasta.Lähde sinäkin saunaan! Yksin! Ja muista eväät!
Pappa-vichy ja smoothie olivat mainiot valinnat. Leivänkin jaksoin syödä, mutta suklaakakkusen kanssa teki jo tiukkaa.

We have very nice sauna in our condominium. We don't use it very often, but we definitely should. I went to sauna all by myself and it was very relaxing. I am planning to choose sunday as my sauna day, so I can just relax and let the new week start with high hopes. Sauna penches are comforting! 

-annu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti