perjantai 28. syyskuuta 2012

Rakkauspäivitys

Vietimme ukkelini kanssa neljättä hääpäiväämme. Syömällä tietenkin, sillä harva asia on niin mukavaa. Se oli samalla lahja toisillemme, koska emme tarvitse mitään tavaraa. Ajan viettäminen yhdessä on parasta, kun elämämme on niin epäsäännöllistä ja näemme harvoin.


Rakkaus on suurin riski, minkä ihminen voi ottaa. Ei ole mitään takuita, että se kestäisi vaikka pappikin sanoisi amen ja vieraiden kestitykseen kulutettaisiin puolikas omaisuus. Kun ei voi olla toisen sydämestä varma, haluaa ehkä antaa itsestäänkin hieman parastaan. Jos toisesta tulee itsestäänselvyys, se kuluttaa kauneimmankin rakkauden. Kuka nyt haluaisi olla sellainen, jonka seurasta ei välitetä, kenen juttuja ei kuunnella, kuka on kotiin kuuluva normi.


En ole koskaan ymmärtänyt sitä, että eroja perustellaan eri suuntiin kasvamisella. Kaikkihan me muutumme väistämättä ajan ja kokemusten mukana. Se on toki haastavaa, mutta myös hyvällä tavalla. Toisesta ja itsestä löytyy uusia puolia, eri asia on miten niihin suhtautuu. Kulmia pitää hioa, jotta yhteiselo onnistuu, se on selvä. Mutta jos keskittyisi ensin itseensä ja siihen, miten itse voisi olla edesautamassa suhteen paranemista.

Olen aiemmissa suhteissani kuullut, että olen hieman liian äänekäs ja vilkas. Vähän voisi rauhoittua. No rauhoitunko? En todellakaan, koska olen eläväinen luonteeltani ja koin arvostelun koskevan persoonaani. Riehuin menemään ja lopulta lähdin lätkimään. Mutta hyvä niin, nyt saan olla niin melskaavaa sorttia kuin vain jaksan, enkä myöskään häiritse hiljaisempaa eloa haluavaa osapuolta.


Niin ja missäkö me söimme? Jokirannasta löytyvässä italialaisessa Sergio's -ravintolassa. Voi pojat, ruoka oli hyvää, kuten siellä aina. Lähdimme mahat pystyssä kotiin sulattelemaan syömiämme herkkuja. Telkkarin ääreen tosin, sillä kuka nyt jaksaisi puhua rakkaudesta tunti tolkulla. 

We had our fourth anniversary. We didn't buy anything for each other but went to eat, because we just love food. And specially Sergio's food. It is an italian reataurant here in Turku, we just love it!
It is good to celebrate love from time to time. To think how grateful you can be that you have found someone so special. I hope I never take him for granted. That can kill even the most beautiful love. 
After eating and all the love talk we went to home to watch tv. It is not healthy to be too soft whether it is a special day or not. :)

-annu-
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti