torstai 6. syyskuuta 2012

Työhuoneella

Se, että tekee töitä kotonaan, on hullun hommaa. Ainakin minun mielestäni. On vaikea keskittyä, olla tarttumatta tiskiharjaan tai rättiin, sillä juuri silloin, kun deadline pukkaa päälle ja pitäisi nakuttaa koneella kuin kaistapäinen, alkaa siivous yllättävällä tavalla houkutella. Mikä siinä oikein on? Miksi sitä haluaa itselleen vielä suuremman stressin jo olemassa olevan päälle? Silkkaa masokismia!

Me olemme Ioannan kanssa selkeästi työhuoneihmisiä. Kahvilan aikaan hankimme eri työhuoneita, koska kuvittelimme, että kaiken vapaa-ajan (jota oli ehkä kaksi minuuttia vuorokaudessa) voisi viettää kamalan luovasti ja ihanasti omassa työhuoneessa.

Niin, hankimme kolme eri työhuonetta. Ensimmäisessä emme käyneet ollenkaan. Toiseen kannoimme kaikki roinamme. Mutta emme me sielläkään viihtyneet. Kolmannen me maalasimme ja roijasimme taas kaikki kamamme sinne. Mutta ei sielläkään tullut oltua. Sitten hankimme liiketilan. Siivosimme sen, raahasimme kaikki tavaramme työhuoneelta pois uuteen takahuoneeseemme ja aloitimme taas alusta. Tätä kirjoittaessani päähäni hiipii ajatus siitä olemmeko me jollakin tavalla vinksahtaneita. Vai haluaisimmeko me alitajuntaisesti vain alituista muutosta, ehkä perustaa muuttofirman?

Mutta nyt voin sanoa, että ai hyvänen aika, kuinka ihana työhuone meillä onkaan! Olen mennyt sinne tekemään töitäkin, vaikka juoruilu Ioanna tai Mertan kanssa on toki paljon hauskempaa puuhaa. Välillä voi astua putiikin puolelle, välillä lösähtää sohvalle potemaan. 

Lounastauko! Sushia naamaan!

Kahvitauko! Sitä kahvia naamaan!

Mutta vaikka minulla on nyt työhuone jota jopa käytän, ei tavaroiden raahaaminen silti ole loppunut. Kaikkea tarvitsee tuplasti, sillä kuitenkin, aina välillä sitä tulee tehtyä kotonakin hommia. On tämä hankalaa, pienyrittäjän aasimainen arki! Mutta mukavaakin, sillä kotipäivinä saa ainakin siivottua, jos työnteosta ei tule mitään.

-annu-

We have had many studio's with Ioanna. And we haven't really used them at all. It was only the idea that we have a possibility to go to do our own thing's to the studio, but it also stayed as an idea. But now we have our studio in our shop and it is great! You can do your own thing's but if you need company, it is possible too. Just open the door and go to the shop. Great!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti