sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Joulun tuoksuinen kasvonaamio


Kasvonaamiot ovat ihania, mutta niitä ei koskaan muista käyttää. Kun spa-innostus vihdoin iskee, kylpyhuoneen peilikaapin nurkasta löytyvän putelon sisältö muistuttaa silkkisen eliksiirin sijaan kuivaa puuroa. Mutta onneksi on internet ja maustehylly! Löysin tämän mainion sivun ohjeineen ja testasin heti mahtipontisesti Miracle mask:iksi nimettyä kotihoitoa. Resepti on selkeä: sotke 2 rkl hunajaa, 1 tl kanelia ja 1 tl muskottipähkinää tasaiseksi mönjäksi ja levitä se kasvoille. Anna vaikuttaa puolisen tuntia, sitten hiero naamasi puhtaaksi lämpimällä vedellä.

Kaneli ja muskotti kuulemma rauhottavat hipiää ja pesuvaiheessa mausteet kuorivat ihoa tehokkaasti. Toimii! Iho tuntui naamioinnin jälkeen ihanan pehmeältä ja tökötti tuoksui aivan taivaalliselta. Taidan kokeilla jatkossakin...

I tried out Miracle Mask from this webpage and so should you! Basically just mix into a paste 2 tbs honey, 1 ts nutmeg and 1 ts cinnamon. Spread it on your face and let it sit for about half an hour. Then wash it off with warm water scrubbing your face while you're at it. It left my skin feeling really soft and it smelled yummy! Perfect.

-ioanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti