keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Juhlista toisiin


Launataina juhlimme kolmessa osoitteessa. Ilta alkoi kampaajamme Evan kantisillassa Maariankadulla. Paikalla oli lauma Studio Eva W:n asiakkaita, DJ Super Sakari, laukkuvuokraamo Disignisto, Plastic Tribe -silikonikorutaiteilija sekä ihana henkilökunta. Napsimme herkkupöydän antimia, hörpimme viiniä ja innostuimme kokeilemaan Plastic Triben upeita koruja. Minä himoitsin lintukaulakorua, Annu päätyi ristikorviksiin. Korut olivat todella kauniita ja ihanan kevyitä, muotokieli on lainattu tatuoinneista (ihmekö, että ihastuimme!). Nämä olisivat upeita joululahjoja!

Eikö olekin hieno koru?
Annu, uudet korvikset ja punaiset huulet.
Kampaamolta hyppäsimme bussiin ja suuntasimme Lotan synttäreille. Ihana Lotta, nautiskelija ennen kaikkea, oli järjestänyt ystävilleen jo brunssin ja nyt oli vuorossa blini-illallinen kynttilänvalossa. Kippistelimme Lotalle ja Annu piti puheen (Annu tykkää aivan erityisesti pitää puheita, etenkin jos on maistellut viiniä ensin).

Aloitimme taivaallisella sienikeitolla. Pehmeää ja kermaista. I-ha-naa. Sitten Lotta nosti eteemme kipon toisensa jälkeen lisukkeita sekä tarjottimen blinejä kukkurallaan. Nyt seuraa nolohko tunnustus: en ollut aikaisemmin syönyt blinejä. Mutta nyt söin! Ja aivan varmasti syön jatkossakin, sen verran herkkua ne olivat. Lotta oli onnistunut leivonnaisissa aivan nappiin – letut olivat upean kuohkeita ja kosteita. Smetanaa, suolakurkkuja, sipulia, lohta, mätiä... ja lievä ähky. Annun ristimä blinijuoma auttoi onneksi sulatteluun, jotta jaksoin vielä jälkkärinkin: minttunektariineja ja teetä mansikkasurvoksella maustettuna. Mitä herkkuja!

Sienisoppaa!
Blinejä!
Jälkkäriä!
Synttärisankari ja velipoika.
Skål, kippis ja tsin tsin!
Tyhjennettyämme kaikki lasimme useaan otteeseen lähdimme keskustaan dynkyttämään. Harvoin on kyllä yhtä hauskaa kuin Dynamon tanssilattialla Sol-pullo kädessä. Sitä paitsi dynkyttäessä törmää aina tuttuihin, mikä onkin dynkytyksessä melkein parasta. Ihan yhtä mukavaa ei ollut vesisateessa kotiin käppäily, mutta ei sillä väliä, kun sunnuntain sai löhötä alkueläimenä sohvalla. Olipa kivvaa!

Illan viimeinen kuva. Hyvä niin.
Saturday was party night! First we went to our hairdresser Eva's salon for a party she threw for her customers (isn't that sweet?), then we took a bus to our friend Lotta's place for her delicious birthday blini dinner (she's pretty sweet too) and ended the night on the dance floor at Dynamo (and that's always sweet!). What a fun night!

-ioanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti