maanantai 22. lokakuuta 2012

Sit tää ottais leikisti tatskan


Annu kirjoitti taannoin, miten hän on himoinnut kuvaa itseensä. Tunnustan: niin minäkin. Olen keräillyt inspiskuvia Pinterestissä ja kysellyt tatuoijilta neuvoa. Koko hommasta tekee hankalaa se, että hakattu kuva on niin lopullinen. Mistä minä tiedän, mitä kuvia haluan itseeni vielä 20 vuoden päästä? Niinpä luovuin koko jutusta toistaiseksi ja aloin etsiä tilapäisiä ratkaisuja. Miksei missään ole väliaikaistatuointistudioita? Siinä liikeidea. Turvauduin Googleen ja huutooni vastasi Tattly, väliaikaisten tatuointien valmistaja.


Firman perustaja kyllästyi liimaamaan lapsensa iholle rumia leikkitatskoja, joten hän perusti yrityksen, joka valmistaa ja myy mm. graafisten suunnittelijoiden piirtämiä tilapäisiä tatuointeja. Mahtia! Tilasin itselleni oitis paketillisen kuvia!


Kuvia on 250 ja niitä voi ostaa erikseen tai valmiiksi kootuissa paketeissa. Kärsimättömänä otin valmiin setin. Ensimmäisenä ehostin käteni timantilla. Olisin halunut jäätelönkin, mutten keksinyt vielä, mikä olisi sille hyvä paikka. Mukava ongelma. Olen oikein tyytyväinen väliaikaratkaisuuni, mikä siinä ikuisessa muka on niin hienoa? Tällä tavoin voin koristella ihoni mielialani, mekkoni tai määränpääni mukaan eikä hetkelliseltä tatuionniltani vaadita kuin hauskaa ulkomuotoa. Kenties nyt Annukin voisi ottaa laivan, vaikka siksi viikoksi, kun merikarhu on merillä. Pitänee ehdottaa.

Just like Annu, I too have been thinking about a tattoo. Just something small. But it's too diffucult – how am I supposed to know now what I'd want to have on my skin 20 years from now? So I gave up and opted for a temporary solution: a package of Tattly Temporary Tattoos. They have 250 fun designs by a bunch of designers. You can pick and mix or get a ready assortment like I did. Now I can pick a design according to my mood, dress or occasion and the picture doesn't have to have a deeper meaning, it just needs to look nice. I started off with a diamond. Yay!

-ioanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti