lauantai 20. lokakuuta 2012

Mä haluun

Vaikka kovasti yritän minimoida ostamista ja haluamista, niin olen kuitenkin niin heiveröinen ihminen, että haluttua tulee silti. Listasin tällä hetkellä haluamiani asioita. Ne ovat jokseenkiin järkeviä haluja vaikkakin voisin ja voinkin elää ilman niitä aivan hyvin. Uusi pressopannu "olis vaan niin paljon kivemman näköinen kuin toi kahvinkeitin", mutta tokihan sillä tulisi parempi kahvikin. Kahvista ja pannuista lisää toiste, niistä piisaakin asiaa. Nyt haluamisiin.
Kuva täältä.
Voiko olla hienompaa palovaroitinta? Ei salettiin! Tämä katossa olisi ehkä mainioin ikinä! Ja Ioannallekin, hän on totaalinen ötökkäihminen.
Kuva täältä.
Erik Magnussen suunnitteli Steltonin termoskannun jo seitkytseittemän, mutta hei, tämä onkin pressopannu! Meidän nykyisellä kahvinkeittimellämme tulee tervaa ja entisenä kahviloitsijana sieluni lähes tulkoon itkee aamuisin. Nyyh, tämä olisi tarpeen. Ja kuinka kaunis, eikä edes pahan hintainen.

Kuva täältä.
 Johtoja! Niitähän on. Mutta ne voivat olla myös kauniita. Tämä sopisi mustalle lattiallemme kovin hyvin.

Kuva täältä.
Ikivanha koneemme elää vielä, todisteena siitä nämä päivittyvät tekstit esimerkiksi tänne blogiin. Sitten, kun minusta ei enää kuulu mitään, aion syyttää tietoteknisiä ongelmia, vaikka kyseessä olisi viikkoja kestävä influenssa. Voisin saada toki halvemmankin koneen kuin Macin, mutta nyt puhunkin haluamisesta.

Kuva täältä.
Liitutaulukalenterin voisin tehdä toki itsekin. Ja ehkä teenkin, johon tämä Ferm Livingin kalenteri antaa silmääni hivelevät suuntaviivat. Olemme siippain kanssa meneväistä sakkia, eikä toisen tapahtumisia tahdo muistaa. Tämä olisi oiva siihen. Paperisia kalentereita olemme toki seinillämme roikottaneet, mutta ne ovat niin auttamattoman pieniä ruutuineen.

Kuva täältä.
 Ja oi, kuinka ihania säilytyspusseja Varpunen tekeekään! Haluaisin tämän ja pari muuta liukuvärjättyinä. Pienessä kodissa löytyy aina jotakin säilöttävää, siksi tämä ja sen pari sisarusta olisivat oivimmat meille.

Tämä tästä haluamisesta. Ehkä jokin näistä eksyy kotiinkin, kun tarpeeksi hinkuu.

-annu-

Even though I'm trying not to buy anything and to get rid of stuff, I still end up wanting some things. Maybe it's not that awful. At least I try to want things that we might need, although we are able to live without them as well. Anyway, these are the things on my mind lately. Maybe some of them will end up in our home some day.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti