keskiviikko 7. elokuuta 2013

Tuliaiset PirkanmaaltaTulin pikaiselle reissulle alkukotiin (Ioannalta opittu tapa puhua kodista, jota asuttavat vanhemmat) Nokialle. Olin suunnitellut pitkää lomaa Pirkanmaan sydämessä, jotta voisin luuhata ystävien luona, käydä Tampereella lempikahviloissa ja -paikoissa ja istua takapihalla marjapuskien välissä iltamyöhään. Mutta tällä erää työt antoivat höllätä vain parin päivän verran. Ehdin kuitenkin pikaisesti kirpparille. Seuraavalla kerralla, toivottavasti pian, tapaan teidät kaikki Pirkanmaa-ihmiset.

Yhden samanmoisen peltipurkin omistajana halusin toki toisenkin. 
Makkelle reppu!
Rumankaunis joutseneni sai heti alkuunsa karvaan kohtalon. Oi voi.
Paras mukaani lähtenyt asia oli kuitenkin seuraavan kuvan saalis: mummuni minulle ostama ihana viltti. Se on äitini mukaan kuulunut minulle vauvasta lähtien, mutta vasta nyt sain tietää siitä.
Mummulla oli silmää, totta Mooses.


-annu-

I went to Nokia and bought some treasures! The last picture is about blanket, which my grandmother bought me when I was newborn. 


1 kommentti:

  1. No voihan kehno miten hieno viltti! Ihanat värit! Ja meiltä löytyy porukoiden kaapista tuollainen venäläinen teepurkki, se on ollut siellä ihan aina. Ehkä sen takia sen hienoutta ei ole tullut ajatelleeksi kun siihen on silmä niin tottunut.

    VastaaPoista