maanantai 20. helmikuuta 2012

Maanantaimuusa: Elvis-naisia

Aurinko paistaa! Vaikka eilen ja toissapäivänä satoi ponin kokoisia hiutaleita ja paikat täyttyivät lumesta, niin kevät tulee silti, se on vissi. Nyt ollaan jo yli puolenvälin helmikuuta, kohta on siis maaliskuu ja se menee ihan tuosta noin vain. Ja sitten eletäänkin jo huhtikuuta, jolloin kaikki alkaa näyttää voitokkaalta! Tämä kannattaa muistaa, kun seisoo kolmemetrisen lumikinoksen takana odottamassa bussia, eikä toivoa, tai bussiakaan, näy.

Keväällä tulee -ainakin minulle- tarve laihduttaa, leikata tukka, tehdä kaikki mahdollinen uusiutuminen. Kevät on kuoriutumisen aikaa, kotilosta irtautumista. Yritän sinnikkäästi kasvattaa tukkaani, mutta silti seuraavat kuvat ovat jollakin tavalla ihastuttavia. Nuoret naiset Elvis-rakkaudessaan pätkäisevät pitkät poninhäntänsä ja kulkevat muina naisina rokin kuninkaan lookissa. Ja hienoina kulkevatkin!


Kampaamoiden pitäisi elvyttää sosiaalista hengauskulttuuria. Olisi muikeaa poiketa kahvilan sijaan kampaamossaan, missä voisi muiden asiakkaiden ja oman kampaajan kanssa vetäistä sumpit, juoruta kaikki mahdollinen ja plärätä lehtiä. Ja miettiä seuraavalle kerralle radikaalia kuontalomuutosta, jos ei ihan Elvis-leikkuuseen asti, niin ainakin muutaman raidan turvin.Olen kuitenkin hyvin tyytyväinen siitä, että olen löytänyt luottokampaajan. Etsin vuosia, kunnes sellaisen vihdoin sain! Ja mikä parasta, hänen hoiviinsa alkaa valua hiljalleen muitakin tuttujani. Joten ehkä jonakin kauniina päivänä istumme hänen putiikissaan ja puhumme koko maailman ja kaikki hiusasiat halki.

Lisää Elvis-naisia löydät täältä.


Spring is coming! We are heading towards march and after that comes april. Time flies, even though all you can see now is snow. Lots of snow.

I found these supercool photos where women are getting their hair cut Elvis-style. I'm trying to grow my hair, but in spring I get this urge to do something radical with myself and especially with my hair. Maybe I'll just colour it, not cut it.

I would like to go and hang out at my hairdresser's instead of cafes. Luckily I've found a hairstylist of my own and she's supertalented. Maybe one day we can all meet at her place? That would be sweet! Have a great week!


More Elvis-inspired pictures here.

-annu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti