sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Tyttörakkautta

Kun pidän jostain oikein todella paljon, on minulla on tapana hurahtaa. Parhaillani olen rakastunut Zooey Deschaneliin, tuohon suloisen dorkaan ja värikkääseen kalifornialaiseen ihanuuteen. Tässä 5 syytä ihastua:


Jotain vanhaa, jotain uutta ja paljon värejä. Zooeyn leikkisä, naisellinen (tai tytöllinen) ja vaivattoman oloinen tyyli on kadehdittava. What would Zooey Deschanel Wear onkin loistava inspiraatiosaitti.


500 Days of Summer. Eihän se mikään mullistava tai ainutlaatuinen elokuva ollut, mutta pidin siitä valtavasti. Kaikessa yksinkertaisuudessaan se kuvaili rakkautta vilpittömästi ja totuudenmukaisesti.  Myös kerrontatapa ja musiikki viehättivät minua erityisesti.


She & Him on yhtä kuin Zooey ja M. Ward. Duolta on ilmestynyt 3 levyä, joista viimeisin oli joululevy. Musiikkityyliä voisi kai luonnehtia indie-rockiksi, sulokkaat kappaleet ovat lempeitä sekä soinniltaan että sanoiltaan ja Zooeyn äänessä kajahtaa aika ajoin jotain nostalgistakin.
Zooey, tuottaja Sophia Rossi sekä kirjoittaja / internetsensaatio Molly Mcaleer perustivat HelloGiggles-verkkosivuston viime vuonna. Se on naisille suunnattu viihdesaitti, johon myös lukijat tuottavat sisältöjä. Juttuja on laidasta laitaan: kuvituksia, reseptejä, kolumneja, elokuvasuosituksia jne. Minusta parhaimpia ovat Kuinka Dawson's Creek pilasi teinivuoteni ja Erotukka -tyyppiset avautumiset. Itseironia ja noloihin asioihin samastuminen ovat aina puhutelleet minua.


New Girl alkaa Subilla huomenna maanantaina, 13. helmikuuta klo 20 nimellä Kolme miestä ja tyttö. Komedia kertoo Jessistä, joka muuttaa asumaan kimppakämppään kolmen miehen kanssa. Sarja seuraa näiden parikolmekymppisten elämää. Tiedättekö ne romanttisten komedioiden päähenkilöiden parhaat kaverit, jotka ovat vinhalla tavalla dorkia ja aina paljon mielenkiintoisempia kuin päähenkilöt? No tässä sarjassa kaikki hahmot ovat sellaisia. Olen koukussa. Suosittelen lämpimästi.


I love adorkable Zooey Deschanel and so should you. "Why?" I hear you ask. Well, because of her style500 Days of SummerShe & Him, HelloGiggles and New Girl  for starters!

-ioanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti