maanantai 27. helmikuuta 2012

Maanantaimuusa: My Milk Toof

Kun minulta lähti lapsena hammas (tai kun kaikista vastusteluistani huolimatta äiti / isä / hammaslääkäri riuhtaisi yhdestä nahanpalasta roikkuvan sinertävän hampaani vihdoin irti), laitoin sen aina kirjekuoreen ja tyynyn alle. Yön aikana hammas oli kadonnut ja sen tilalla oli kolikko. Tämä oli tuttavapiirissäni melko yleistä toimintaa maitohampaiden suhteen, mutta oletko koskaan miettinyt, mitä niille kaikille maitohampaille tapahtui?


My Milf Toof seuraa kahden maitohampaan arkisia seikkailuja. Kaksikon kuvakertomuksista on tehty kirjakin ja useita valokuvia on saatavilla printteinä. Lardee ja ickle keksivät milloin mitäkin puuhaa leipomisesta laihduttamiseen ja kalastusreissusta kylpyleikkeihin. Eikä näiltä hampailta puutu kekseliäisyyttä tai toimeliaisuutta! Mitä tehdä, kun hienot leijat saadaan vihdoin valmiiksi, mutta ulkona on alkanut sataa?


Joskus ickle ja Lardee ottavat osaa tärkeisiin ajankohtaisin tapahtumiin:


Aika ajoin he kaipaavat suurempaa seikkailua:


Silloin tällöin hampaat heittäytyvät taiteellisiksi:


Toisinaan on mukavaa vain olla:


Do you ever wonder what happened to all those milk teeth that disappeared from underneath your pillow? My Milk Toof chronicles the adventures of ickle and Lardee, two of the most imaginative and fun teeth you'll ever meet! 

-ioanna-

Kuvat ruutukaappauksina blogin sivuilta / Pictures taken as screen shots from the blog

4 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä! Ihastuin heti noihin pikkuhampaisiin ja kävin tilaamassa netistä kirjan itelleni...ja tämä blogi on kyllä kanssa aikas kiva, paljon kaikkea MIELENKIINTOISTA!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tervetuloa minnamari! Olen itsekin suunnitellut sen kirjan tilailua jo tovin...

   i

   Poista