lauantai 11. elokuuta 2012

Rai, rai, raidallinen!

Olenko koskaan aikaisemmin kertonut rakastavani raitoja? Päälläni on raitaa tuon tuosta. Kotona makoilen raitaviltin alla, rahani kaivelen raidallisesta pussukasta. Oi, raita! En kyllästy siihen ehkä koskaan!

Mielessäni oli mustavalkoraidallinen maximekko jo ennen kesää. Jos haluaa jonkun tietynlaisen vaatteen, sitä ei taatusti löydy yhdestäkään luuhatuista kaupoista. Mielenterveys on koetuksella ja yöllä ei tahdo saada unta. Mutta! Koska olen toisinaan harvinaisen viisas, jätin kauppojen vaaterekit heti alkuunsa penkomatta ja kirjoitin koneeni osoitekenttään www.asos.com.

Asos on taivas! Ja helppo! Minun ei tarvinnut kuin määritellä millaista vaatetta etsin. Raidallinen, klik. Maximekko, klik. Plim, siinä se oli! Juuri se päässäni muhinut vaatekappale! Ja mikä parasta, vaate lennätetään minulle toiselta puolelta maapalloa ilmaiseksi. Postikulut siis nolla euroa.


Kirkaskasvoinen Annu tässä, moikkuli!

Pahoittelen kuvien laatua, itseään on hankala kuvata kännykällä. Tai oikeastaan yhtään millään kameralla. Mutta ymmärrätte kaiketi mekon luonteen näidenkin suttuisten kuvien kautta. Se on päällä niin pehmoinen, kuin kulkisi alvariinsa yökkärissä. Kesäni pelastus!


Olen tämän viikonlopun leskenä. Mieheni luuhaa merillä, merimies kun on. Ja ystävät, niistä suurin osa kemuttaa Flowssa, yksi luottoseurastani mökkeilee, toinen on kavunnut Ouluun asti. Leskeytymiseen kuuluu itsensä hemmottelu, varsinkin jos se on vain väliaikaista. Katson turhia sarjoja ja elokuvia, syön herkkuja ja lojun raitamekossani. Mukavaa sekin, siis! Tai sitten saan puhelun joltakin muruistani, joka kaipaa seuraani ja lähden raidoissani viilettämään ties minne! Huoletonta!

Mukavaa viikonloppua, ihanat!
-annu-

I love stripes! Very early in the spring I had a vision of a dress I would like to have. With stripes, of course. Well, I found perfect dress from www.asos.com It's maybe the best webshop ever! Easy to use and not too expencive. This weekend I'm gonna just relax, because my husband is working (he is a sailor) and my friend's are in Flow. Have a great weekend, dears!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti