tiistai 21. elokuuta 2012

Saako olla lisää kahvia?

Ravintolapäivä on mitä parhain keksintö miesmuistiin. Voiko olla mikään niin mukavaa, kuin suhata pyörällä pitkin poikin kotikaupunkia ja hypätä välillä haukkaamaan mitä erilaisimpia herkkuja? No ei salettiin voi!

Luin kieli pitkällä Turun tarjontaa viime sunnuntain ravintolapäivälle. Oli falafelmuonaa, Portsassa lipstikkakeittoa, suklaakahvilaa, tuhansien tarinoiden kahvilaa, senegalilaista ruokaa ja vaikka mitä. Mutta tällä kertaa emme päässeet nautiskelemaan syömingeistä laisinkaan, sillä minä, Ioanna ja Mertta halusimme olla itse homman ytimessä, eli toteuttamassa päivään sisältöä. Valitsimme Bossaliina-resepteistämme keksivaihtoehdot ja leivoimme monia erilaisia pipareita (ja niitä brownieseja tietysti) kolmeen pekkaan. Merttahan oli meillä Bossaliinassa töissä, joten bossisteema oli luonnollinen vaihtoehto päivälle. Ja tokihan halusimme tarjota taas niitä maankuuluja Bossaliina-keksejämme ja muita herkkujamme, koska kovin moni on niiden perään itkenyt.
Kahvilan kyhäsimme Retrobotiin, kuinkas muutenkaan. Takahuoneemme toimi keittiönä, mistä ravasin hakemaan kahvia, teetä ja jääteetä. Mertta myi ovensuun eteen laitetun pöydän äärestä herkkuja. Ioanna taas emännöi putiikin puolella. Meillä oli niin mukavaa, voi maailma sentään!Ja oli meillä ohjelmaakin! Bossaliinassakin esiintynyt Olga tuli viihdyttämään asiakkaitamme koko nelituntiseksi ajaksi. Olgalla on ihanan persoonallinen, suloinen ääni ja olemus. Olen Ioannalle erään kerran sanonutkin, että jos joskus saan tyttölapsen, haluaisin siitä kasvavan samanlaisen kuin Olga. Niin on ihailtavalla tavalla oman tiensä kulkija ja syvällinen, mutta silti nauravainen ja rutistettava.Kiitos kaikille teille muruille, jotka pääsitte paikalle! Oli mukavaa olla taas kaatamassa kahvia, pitkästä aikaa.

-annu-

We made our own café on restaurant day. We had different kind of cookies, brownies, coffee, tea and icetea. All recipe's from Bossaliina. Olga was performing to our customers for all four hours,  such a beautiful and talented young girl! 
We had so much fun, thank you for everyone who were able to visit our café!

2 kommenttia:

  1. Olenpas nyt niin suuresti otettu noista kehuista, etten keksi mitään järkevää sanottavaa tähän! Kiitokset, oli oikein mukava päivä! ♥

    VastaaPoista
  2. No niin oli! Kiitos itsellesi, senkin maailman matkaaja! :)

    VastaaPoista