sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Kippis, kirppislöytöni


Vaikka olenkin toitottanut tavaran turhuudesta, tarttui kirpputorilta mukaan muutama uusi kipponen. Kaihoavalle merimiehen vaimolle pari merihenkistä mukia ja kauhean suloinen vaaka.
Uusien juttujen ostaminen kirppareilta hivelee sieluani paljon enemmän kuin markettiroinan haaliminen. Metsästysviettini on ylimmillään ja tavaroilla on tarinoita, ne ovat kuuluneet jo jollekin muulle ennen minua. Ja ne hinnat tietysti! Mahtia!
Olen löytänyt pari uutta kirpparia täältä Turusta. Tai, uusia minulle. Ne ovatkin osoittautuneet aarreaitoiksi. Ehkä juurikin siksi, koska kun niissä ei ole ollut aiemmin, ovat silmät paljon valppaampina penkoessa. Mene ja tiedä. Haluaisin hurauttaa Turun lähikuntiin kirppisreissulle. Kaikki kirppispaikkavinkit otetaan avosylin vastaan!

-annu-

I found some nice things at the flea market. It's always fun to buy old stuff. Each piece has its own story. If you know any good flea markets outside Turku, let me know! I'd like to take a roadtrip out to the countryside and find new old things.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti