sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Kesälomalista

Kun saan viettää hetken kesälomaa,

minä

1. lähden Pirkanmaalle. Nokialle. Olenhan sieltä kotoisin ja vanhempani asuvat siellä. Ja jos hyvin käy, hyppään junaan ja vietän Tampereella päivän.

Tässä minä reippaana likkana leivon. Nokialla tietty.

2. painelen puistoon, Ruissaloon, metsään. Katselen taivasta, puita, uskallan uida.


3. siivoan! Ostan uusia pesuaineita, kuuraan, pyykkään, hinkkaan! Ja sitten kun koti on puhtoinen, käyn torilla ja ostan leikkokukkia. (Siivous on jollakin vinksahtaneella tavalla ihanaa. On ihan hirveää olla näin kiireinen, että en ole ehtinyt uhrata kuuraamiselle kunnolla aikaa.)

Neilikat, rakkaimmat kukat.

4. teen samperinmoisen listan, joka kertoo, että meille käy tässä elämässä ihan hyvin, eikä kannata murehtia niin paljoa.

Soittaminen elvyttää tuskaisaa päitä! Vaikka ei osais soittaakaan.

PS: Sit vielä aion käydä kirppareilla, Ydintalvipuutarhassa, sushilla, piknikillä, nähdä kaikkia rakkaita, juoruta auringonnousuun, nukkua päiväunet, katsoa turhia sarjoja telkkarista, seistä kesäsateessa, leikkiä haukkuni kanssa, puhua ventovieraille, syödä 500 mansikkaa. Ja mennä Flow-festareille! En ole koskaan ollut. Hurjaa!

-annu-

When I have little time off, I'm gonna go to Nokia, swim, clean our home, make good list for future, see friends, rest and eat too much strawberries.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti