torstai 20. kesäkuuta 2013

Raparperimössöherkku


Kesäkuu on raparperin kulta-aikaa. Ostin torilta muutaman varren ja pyöräytin niistä herkullista mössöä syötäväksi jogurtin tai vaniljajätskin kera.

Homma käy vikkelästi näin: kuori ja pilko raparperia uunivuokaan ja ripottele mukaan sokeria (itse käytin fariinia), kanelia ja kardemummaa. Hauduta 150 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia tai kunnes raparperi on kunnolla pehmennyt. Sotke koko homma mössöksi ja lisää tarpeen tullen sokeria.


June equals rhubarb. Cause I can't be eating pie all month, I made a yummy mush instead. Just clean and dice rhubarb and bake it in the oven in 150°C with some sugar, cinnamon and cardamom for about half an hour. Mix it all up into a mush, check to see if it needs more sugar and enjoy with some Greek yogurt or vanilla ice cream. Delightful.

-ioanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti