torstai 6. kesäkuuta 2013

Silmät munakoisossa

Kuva täältä.
Olen ollut se perinteisen mustan eyelinerin vannoutunut käyttäjä lähes siitä asti, kun aloin kasvojani maalata. Joskus olen ostanut harmaan tussin, mutta se on näyttänyt mielestäni vain suttuiselta.

Mutta! Menin myyjättären suosituksesta ostamaan munakoison värisen eyelinerin. Myyjätär kertoi avuliaasti kuinka se korostaa niin ruskeiden, vihreiden kuin sinisienkin silmien väriä ja on kuitenkin tarpeeksi tumma, jotta maalautuu selkeästi. Ajattelin, että täti vain kävi kaikkien häntä kuuntelevien silmien värit läpi ja vannotti meille tyhjiä lupauksia.

Ja nyt on kuulkaa niin, että tämä mukava kaupantäti oli vallan oikeassa. Munakoiso on mitä ihanin väri silmieni vieressä! Eli voinen sanoa, että ainakin siniharmaille silmille sopii hyvin. Sillä uskaltaa myös rajata hieman paksummat rajaukset arkenakin, koska väri ei ole liian tuima.

-annu-

I have got used to buy black eyeliners as long as I remember. Now I decided to buy dark lilac eyeliner. That colour looks like aubergine. And it is totally great! It is dark enough but still little bit softer than black. And it suits my blue eyes very well. Shop assistant, who recommended me to buy that eyeliner also told me, that this colour suits green and brown eyes as well. So everybody, go ahead and try!

2 kommenttia:

  1. Laita kuva! Itse olen kokeillut vihreää eyelineria ja se näytti vain kummalliselta.

    VastaaPoista
  2. Joo, ajattelinkin, että aito kuva kertoisi paremmin. Lupaan laittaa! :) -annu-

    VastaaPoista