torstai 8. joulukuuta 2011

Ruokaa ja pukuja (ja ruokaa)

Kokoonnuimme tyttölaumana itsenäisyyspäivän kunniaksi Ioannan kotiin (miespuolinen asukas oli lähtenyt livohkaan) hyvän ruoan äärelle. Ja tietenkin katsomaan Tarja Halosen vieraita! Jokainen toi mukanaan jotakin syötävää, joten pöytä notkui herkuista kaikkien saavuttua paikalle. Oli salaatteja, ruisnappeja erilaisin täyttein, suolaista piirakkaa, leipää, juustoja, uunijuureksia, hedelmäsalaattia, suklaakakkua, muffinsseja, jellyshotteja, suklaata, ja ja.. Niin, ja niitä pukuja. Raatimme oli ajoittain kovaääninen, mutta tasaisen yksimielinen. Minkä sille sitten voi, jos kaikilla on niin hyvä maku!

Paun ihanaista glögiä!

Ehtoisa emäntä jellyshottiensa kera.
Pukuraati keskittyy, televisioon ja syömiseen.

 
Mietimme minkälaiset asut me laittaisimme päällemme, jos joskus saisimme kutsun Linnaan. Pohdimme myös sitä, miksi kukaan ei käytä juhlissa turbaania? Läsähtäneet hiukset voisi suosiolla piilottaa upeaan, kankaiseen tötteröön!
Ja sitten me taas söimme. Ähkyyn asti!

3 kommenttia:

  1. Kiitos kekkereistä! Tarjoilut ja seura olivat mitä parhainta laatua. Oli ihana puida kammottavia ja ihania linnavetimiä ja vetää hirvittävät ruokaöverit keskeillä pimeintä talvea. Erityisesti tuo granaatiomena-aurajuustosalaatti vei mun sydämein!

    VastaaPoista
  2. No onpas makoisan maukkaan näköistä ruokaa että nam !

    VastaaPoista
  3. Ja maikoisaa olikin! Kiitos ihanasta seurastasi Janna, suklaakakkua on mussutettu koko viikon. Mikäs olis seuraava hyvä tekosyy syödä liikaa joulun pyhien jälkeen? Loppiasen leffaputki?

    VastaaPoista