torstai 1. joulukuuta 2011

Luukku 1: mausta mielivaltaisesti

Tervetuloa joulukuu! Juhlakuukauden kunniaksi pidämme blogissamme joulukalenteria, jossa paljastamme joka päivä uuden pikkutehtävän. Kyseessä ei kuitenkaan ole lista glitterin koristelemia ja lapsikuoron säestämiä kotitöitä, vaan helppoja ja nopeita juttuja arjen piristykseksi. Täysin itsekästä menoa siis luvassa. Kommenteissa voi kertoa, miten omalla kohdalla toimi ja miten kävi.

Aloitetaan maustamalla. Tujauta illalliseesi chiliä, kaada kaakaoosi rommia tai mausta voita valkosipulilla!


Hetken äitimuorin kaappeja kaiveltuani kiehautin itselleni kupposen teetä. Haudutin mustaa Ceylon-teetä ja laitoin kanelitangon, kardemummaa, inkivääriviipaleita, hunajaa ja sitruunasiivuja antamaan juomalle makua. Slurps!

Mukavan mausteista torstaita!

-i-

1 kommentti:

  1. Rakastan kookoskahvia. Oi, kuinka rakastankaan! Kahvilassa oli helppo maustaa tavallinenkin kupponen kahvia kookossiirapilla. Mutta koska kotioloissa siirappeja ei valitettavasti löydy, pistin kookoshiutaleet koetukselle. Join kerran latten, jossa ui hiutaleita aimo kasa. En pitänyt suuhun valuvista krämmäleistä, joten nyt laitoin hiutaleet teesihtiin ja kahvipannuun hautumaan. Koiran aamulenkin jälkeen oli kahvi juuri sopivasti maustunut. Aijai! -annu-

    VastaaPoista