perjantai 9. joulukuuta 2011

Turku Design Now!

Vaikka ulkona pauhasi karmein räntämyrsky naismuistiin, tallustelimme reippaasti tuiskun halki Tonfiskin tehtaalle  Turku Design Now! -joulumyyjäisiin. Onneksi tarjolla oli kuumaa glögiä ja piparkakkuja, ne lämmittivät uitettuja vieraita mukavasti.

Glögiä tarjoiltiin Tonfisk Designin kauniista ja käytännöllisistä astioista.

Paikalla oli mm. ystävämme Paula, joka on Bossaliinassakin myytyjen Kiertokulun korujen ja esineiden takana. Tarjolla oli aterimista ja muovieläimistä valmistettuja hauskoja seinäkoukkuja, vanhoista leluista valmistettuja koruja, äänilevykelloja ja vaikka mitä hauskaa pukinkonttiin. Tai itselleen. Me sorruimme tuollaisiin tupsukorviksiin, jotka Paulallakin on korvissaan.

Kiertokulun ihana Paula.

Oiva lahja sisustajaystävälle.

Paikalla oli useita paikallisia muotoilijoita kuten Klo Design, Punainen Norsu, Kotonadesign sekä ihanat Saana ja Olli, jotka olivat valmistaneet ihania kodintekstiilejä hauskoilla printeillä. Jäin itse haikailemaan Yö Metsässä -patalappuja ja keittiöpyyhkeitä. Turku-sarjan Dynamo-tyyny miellytti ja myös kovasti.
Ioanna kyselee, Olli vastailee.

Yö Metsässä -keittiöpyyhe mustana.

Ihanan isoja ja pehmeitä tyynyjä!

Turku-sarjassa mm. Aurajoki, Kauppahalli ja oma suosikkini Dynamo!

Myyjäiset kestävät koko viikonlopun, joten näitä paikallisen muotoilun helmiä ehtii ihastelemaan vielä lauantaina ja sunnuntaina klo 10-18. Menkää ihmeessä! Ja muistakaa ottaa käteistä mukaan.

-ioanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti