keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Luukku 12: joulukirje tai perinteinen kortti?

Valitsemani Unicef-kortit ovat yhtä poroa ja pöllöä.

Tänä vuonna kirjoitan kirjeitä ja lähetän Unicefin joulukortteja. Siksi juuri Unicefin, koska heidän myyntikojunsa Hansassa on historian viimeinen ja haluan sijoittaa pienet roposeni niin, että osa niistä menee suoraan hyväntekeväisyyteen ja Unicefin tapauksessa lapsille. Unicef-kortteja toki saa jatkossakin, mutta ei enää perinteiseltä kojulta, sillä ulkomailla tuotettujen tavaroiden myynti loppuu kokonaan. Mutta, takaisin joulutervehdyksiin.

Kirje, vieläpä käsin kirjoitettu, on ehkä parasta mitä tiedän, heti suklaan jälkeen. Käsiala kertoo mielialasta ja elämän hektisyydestä. Ja minusta se on aina täyttä rakkautta, jos jaksaa rustata yhden paperin täyteen kuulumisiaan ja ajatuksiaan.

Omat kirjeeni lähtevät ennen joulua ainakin Rovaniemelle ja Helsinkiin.

Muista lähettää joulutervehdykset ennen 13.12. punaisessa kuoressa! Myöhemminkin lähetetyt kortit ja kirjeet toki ehtivät perille, mutta hieman tyyriimpinä tosin.

Door 12: Write a Christmas letter or send a card! This year I am going to write Christmas letters and send Unicef Christmas cards. Unicef is close to my heart, because they help the children all over the world. During the Second World War Unicef was a great help to Finnish children. Letters are lovely. There's nothing sweeter than to receive a letter! Write one even if you don't usually send Christmas greetings. I'm sure it will make someone very, very happy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti