torstai 13. joulukuuta 2012

Luukku 13: kauneushoitoja á la Lucia

Annun vessassakin on tunnelmaa!
Ole elämäsi Valotar!

Se onnistuu harvinaisen helposti. Et tarvitse itsesi lellimiseen ja hoitamiseen mitään ihmeellistä. Tärkeintä on se, että otat itsellesi AIKAA. Kaikki lähtee hitaasta temmosta. Kauppojen kalliit tuotteet voivat luvata kuunkin taivaalta, mutta tämän päiväisessä kalenteriluukussa ne ovat pannassa! Tänään katsotaan ruokakaappeihin ja kaunistutaan helposti ja huokeasti! Tulos on taatusti aivan yhtä häikäisevä ja olo rentoutunut. Pääasia on itsensä rakastaminen!

Onko iltasi vapaa? Puhelin äänettömällä? Koko koti vain sinulle, eikä kukaan vaatimassa huomiota (vaihtoehtoisesti voit myös lukittautua vessaan ja laittaa korvatulpat)? Lempiherkkuja käden ulottuvilla? Sisäisen Lucian kaivuu on jo puolitiessä!

Alla muutamia helppoja hoitoja, joita voi tehdä perustarpeista. Hyvät naamiot eivät vaadi vippaskonsteja!

Kuorintavoide

Sekoita kahvinpuruja kookosrasvaan
TAI
Sekoita sormisuolaa kosteusvoiteeseen
TAI
Sekoita sokeria hunajaan.

Itse pidän erityisesti kahvipuru-kookosrasva -vaihtoehdosta. Keitetyt purut ovat mukavan pehmeitä ja kookosrasva aina yhtä ihanaa.

Kasvonaamio

Sekoita kaurahiutaleita ja kermaa (raikastaa, puhdistaa)
TAI
Sekoita luonnonjogurttia, hunajaa ja mantelijauhoa (kosteuttaa)
TAI
Sekoita mössättyä banaania, öljyä ja hunajaa. (rauhoittaa, kosteuttaa)

Tee aineksista kiinteää tahnaa, joka pysyy kasvoilla valumatta. Anna vaikuttaa noin kymmenen minuuttia.

Hiusnaamio

Sekoita hunajaa ja oliiviöljyä (korjaa, kosteuttaa)

Kirkastava hiusvesi

Laimenna omenaviinietikkaa veteen (yhden suhde neljään. Huuhtele hiuksesi seoksella ennen viimeistä vesihuuhtelua. Seos poistaa kloorikertymiä.)

Door 13: Take some beauty time for yourself! You don't need to buy anything if you don't want to, just use stuff you have handy at home. Scrub your face with a sugar and honey paste. Lather your hair with some honey and olive oil. Make a face mask from banana, oil and honey. Simple and cheap ways to feel pretty!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti