tiistai 18. joulukuuta 2012

Luukku 18: Kirjalahja with a twist


Kirja on aina hyvä lahja, päätyipä se omalle, kummipojan tai appiukon yöpöydälle. Tässä hauska idea kirjalahjan kylkeen: itsetehty kirjanmerkki. Se on käytännöllinen ja persoonallinen ja tulee lukutoukalle varmasti tarpeeseen. Magneettilevyn avulla merkki tarrautuu sivuun, eikä putoile. Kirjoittamalla siihen lahjansaajan nimen, voi kirjamerkkiä hyödyntää myös pakettikorttina! Magneettisen kirjanmerkin ohjeet löydät aikaisemmasta merkinnästäni täältä.


Kulmakirjanmerkkin kyhää kätevästi ompelemalla kaksi suorakulmaista kolmiota kahdesta sivusta yhteen. Lisää merkkiin haluamasi viesti tai terveiset lisätäksesi lukuhetkeen oman mausteesi.


Hyvään kirjaan uppoutuu tai suorastaan hukkuu. Siitä inspiroituneena tämä kaveri. Kirjanmerkki voi olla vaikka millainen, anna mielikuvituksesi kirmata!

Door 18: Put a twist on that wordy present! Books are always a great gift, and here's a fun way to spice up that traditional stocking stuffer: a homemade bookmark. Use magnetic sheet to really make it stick (check out my earlier post here for instructions), sew together two triangles on two sides to make a corner bookmark, or come up with a fun idea of your own! Add the name of the receiver on the bookmark and it'll double as a present tag!

-ioanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti