lauantai 22. joulukuuta 2012

Luukku 22: Kääri se kauniisti

Salmiakkiruutuinen laatikko kätkee sisälleen niin tryffelit, korut, pitsihanskat kuin huulipunalahjatkin.
Kaunis ja harkittu paketti tekee lahjasta sitäkin erityisemmän. Kauniit käärepaperit ja silkkinauhat ovat usein tyyriitä ja yleensä paperihommat muistuvat mieleen vasta kotona. Ei huolta – nykytekniikka pelastaa! Hienot pakkaukset, paperit ja pakettikortit voi vaivatta myös tulostaa!

Hey Look -blogi tarjoaa raidallisia, tähdellisiä, salmiakkikuvioituja ja pilkullisia kääreitä, taiteltavia laatikoita ja pakkauskortteja täällä sekä ankkuriteemoitettuja pakkaustarvikkeita täällä.

Askartele nimi pakettiin teipistä.
Martha Stewartin sivuille on sinnekin kerätty kokoelma tulostettavia pakkausmateriaaleja jouluisista viinipulloetiketeistä pakkauskortteihin. Orange You Lucky -blogin pitäjä on kuvittaja ja hänkin on suunnitellut värikkäitä pakkauskortteja tulostettavaksi. Eat Drink Chic on askarrellut iloksemme hauskoja typografisia sekä punavalkoisia pikkukortteja. Design Juice puolestaan tarjoaa mustia versioita. Ja ei kuin tulostamaan!

Lapsille paperiin voi piilottaa vaikka mitä sanoja, silloin käärekin on lahja!
Ja tässäpä vielä hauska idea: sanaruudukkokäärepaperi, josta lahjan saajan nimi on ympyröity! Täällä voit tehdä oman ruudukon haluamallasi nimillä helposti. Sitten vain tulostat paperin, etsit nimen (se voi kestää hetken!), ympyröit sen ja käärit lahjan paperiin.

Muita hauskoja ideoita käärepaperiksi ovat sanomalehti, juliste, huivi tai kaunis kangas. Kortteja voi kyhätä valokuvista, pelikorteista tai ihan vain kartongista. Nauhaksi passaavat myös villalanka, silkkinauha, kengännauhat (puhtaat!), naru ja ketju. Hauskaa paketointia!

Door 22: Let's wrap it up! There are loads of cool printables for wrapping paper, gift tags and packages online. Here are a few links: grafic boxes, paper and tags , anchor wrapping paper and tags , holiday gift tags and labels , dark Christmas tags , customized word search wrapping paper. Happy wrapping!

-ioanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti