maanantai 3. joulukuuta 2012

Luukku 3: Stressistä eroon

Makkarimme kelmeässä valossa vahtii vihkoani pupu.
 Kerhotätimäinen elämän silittely ja hyssyttely on toisinaan kamalaa katsottavaa. Varsinkin silloin, kun haluaisi huutaa ja meltota kaikkea sitä kokemaansa vääryyttä (sukkahousuissa reikä, pihalla polviin asti räntää, kello ei herättänyt ja niin edelleen), koska pikainen raivohetki antaa adrenaliinin valua sisuksista ulos ja olo kevenee hieman.

Vaikka pärähtely onkin mielestäni aivan sallittua ja jopa terveellistä, on silti tervettä osata myös hillitä sitä. Tunteidensa orjana poukkoileva hurjapää voi saada hullun maineen, katsos. Maine ennen kaikkea!

Tässä vinkki vitonen uuteen, positiivisempaan ajatteluun!

Hanki itsellesi vihko ja pidä sitä ainoastaan sänkysi vieressä. Älä koske siihen illalla, vaan pelkästään aamuisin! Heti, kun heräät, kirjoita aukeamallinen tekstiä. Mitä tahansa. Älä mieti liiaksi, anna kynän vain viedä. Älä palaa aiempiin sivuihin, vaan keskity kirjoittamaan jokaisen aamun aukeama. Ja kas, kun lähdet päivän askareisiin, on jo osa huolista kuin huomaamattaan siirretty kirjan sivuille sen sijaan, että kantaisit niitä päässäsi. Kuulostaako kornilta? Mitä väliä! Omakohtaisesta kokemuksesta voin kertoa, että tämä toimii!

Kohti keveämpää päätä ja eloa, kuomat!

-annu-

Door 3: Stressed out? Try my new morning routine! Take new notebook. Every morning when you wake up, write two pages. Don't think too much, just write. And don't look back to yesterday's text, just concentrate on today's words. I will guarantee that after a week, you'll feel much lighter. Just like that, part of the stressing things will be moved from your head to the notebook. It really works! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti