sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Luukku 2: Suosi pientä

Kirjalahja antikvariaatista tai paikallisesta pienestä kirjakaupasta?
Viettipä joulua miten hyvänsä, juhlasesongin aikaan tulee osteltua tavallista enemmän. Siksi se on myös luonnollinen ajankohta miettiä hiukan, keneltä ostaa – jouluomenoitahan myydään myös Kauppatorilla ja koruja antiikkiliikkeissä. Lahjakirja on sama ostipa sen suuresta marketista tai pikkuruisesta kirjakaupasta, mutta tuolla valinnalle on sille kirjakaupan tädille suurenmoinen merkitys.

Lahjaksi teetä? Turun Tee ja Mauste Kauppahallissa palvelee!
Pienyrittäjiä on helppo tukea, vaikka rahat ja aika olisivat kortillakin. Kauppatorilla säästää pitkän pennin ja esimerkiksi verkkokauppa Etsystä löytyy upeita ja ainutlaatuisia juttuja joka makuun (ja ehkä myös hiukan itselle...). Kun tänään suunnittelet ostoksia, mieti hetkinen: hakisitko askartelutarpeet sittenkin yksityisestä erikoisliikkeestä, villasukat joulumarkkinoilta tai joulukinkun Kauppahallista? Parempi mieli sinulle ja parempi joulu yksityisyrittäjälle. Loistokauppa, eikö?

Joulupöydän antimet pikkuisesta herkkupuodista?
Door 2: No matter how you celebrate Christmas, it's easy to spend more than usual during the holidays. That's why it's also a good time to think about who to buy from, most things can be bought from small local businesses as well. While it may seem like small thing, the choise has a big impact on those small businesses. Take a minute today to way your options. Presents from Etsy? Cakes from the local bakery? Craft supplies from the local craft store? Just to make sure small business owners have a good Christmas too.

-ioanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti